Traumaverwerking - o.a. EMDR, BEPP

Snelle en effectieve zorg bij trauma

De meeste mensen herstellen goed na het meemaken van een ingrijpende gebeurtenis op het werk. Maar soms blijven de herinneringen komen, of zijn er andere klachten. Als uw medewerker blijvend last heeft van de negatieve gevolgen van een of meer schokkende gebeurtenissen, kan traumabehandeling bij ARQ helpen.

Bij ARQ IVP zijn we gespecialiseerd in de behandeling van PTSS en andere werkgerelateerde traumaklachten voor organisaties. Ons motto daarbij is: zo min mogelijk en zo veel als nodig. Onze behandelingen richten zich op verbetering van de mentale gezondheid van uw medewerkers, zodat zij weer inzetbaar zijn en kunnen functioneren. Alle behandelmethodes die we gebruiken zijn wetenschappelijk onderbouwd (evidence based):

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)

BEPP (Beknopte Eclectische Psychotherapie voor PTSS)

IE of PE (Imaginaire of Prolonged Exposure)

TF-CGT (Trauma Focused Cognitieve Gedragstherapie)

 

Behandeling dicht bij huis

Via ons landelijk netwerk van therapeuten kan uw medewerker de behandeling dicht bij huis volgen. Alle therapeuten zijn BIG-geregistreerd en gespecialiseerd in traumabehandeling. Ze hebben veel ervaring met beroepsgroepen zoals geüniformeerden, openbaar bestuurders, medewerkers van het openbaar vervoer, medewerkers uit de zorg en andere zogenaamde hoog-risico beroepen.


Uw medewerker wordt snel geholpen

Onze wachttijden zijn korter dan via de verzekerde zorg en aanmelding via een huisarts. We streven er naar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. De wachttijden kunnen per regio verschillen. Bij aanmelding geven we een indicatie van de verwachte start van de behandeling. 


Behandelresultaten en tevredenheid

Cliënten beoordelen onze dienstverlening met een 8,7. Onze resultaatmetingen (Routine Outcome Monitoring – ROM) laten zien dat meer dan 80% van onze cliënten volledig is hersteld na behandeling.

Uw medewerker aanmelden?

Aanbieder

Aanbieder